اگر جمله «Sitemap index processed successfully» را مشاهده میکنید، یعنی گوگل با موفقیت سایتمپ شما را کرال کرده است. تب آخر هم مربوط به عکس هاست و در آن مشخص میکنید که آیا عکس ها در سایت مپ حضور داشته باشند یا نه. این URLها در بیشتر اوقات نباید ایندکس شوند و ایندکس شدن آن ها میتواند برای سئوی سایت شما بد باشد. بنابراین بهتر است این گزینه را هم تیک نزنید، مگر این که از نتیجه آن مطمئن باشید.
- برخلاف توصیه های گفته شده، نقشه سایت Google News از تصاویر مقالات پشتیبانی نمی کند و برای سئو تصاویر از نقشه سایت مخصوص تصاویر که در بالا گفته شد استفاده می کند.
- و این به ربات های موتورهای جستجو کمک می کند که وب سایت شما را خزنده کنند و به طور بالقوه شانس شما را برای رتبه بندی در SERP ها افزایش دهند.
- در این صورت شما به فایل ایندکس سایت مپ خودتان نیاز خواهید داشت.
- سایر سیستمهای مدیریت محتوا هم برای خود افزونههای دارند که اتوماتیک نقشه سایت را ایجاد میکنند.
- نقشه سایت فعلی خود را با URLهای مقاله جدید خود به روز کنید و با هر به روزرسانی نقشه جدیدی ایجاد نکنید.
صفحاتی که با کلمه عبور محافظت می شوند را از سایت مپ خارج کنید، چرا که موتور جستجو نمی تواند به آنها دسترسی پیدا کند. اگر شما صفحاتی که نمی خواهید ایندکس شوند را برای کرال به گوگل ارائه دهید فقط دارید بودجه خزش خود را از بین می برید. هنگامی که شما نقشه سایت را با صفحات noindex و بلاک شده به گوگل ارائه می دهید، هم زمان دارید به او می گویید “این صفحه مهمه، ایندکسش کن” و “اجازه نداری این صفحه را ایندکس کنی” . البته این موصوع با آپدیت گوگل سرچ کنسول در سال 2018 رفع شد. شما امروزه می توانید در بخش Index Coverage صفحات ایراد دار را بررسی کنید. در صورتی که می توانید، ایرادات این صفحات را رفع کنید اما اگر قادر نبودید مشکل را برطرف کنید بهتر است آن ها را noindex کنید تا روی کیفیت کلی صفحه تاثیری نگذارد.
ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر چگونه انجام میشود؟
پس میتونی بررسی کنی ببینی افزونهای برای اینکار وجود داره یا نه. بعد از مدتی روی فایل سابمیتشده کلیک کنید، اگر پیام «Sitemap index processed successfully» برایتان نمایش داده شد، یعنی گوگل سایت شما را بررسی و تأیید کرده است. الزامیاین تگ تنها یکبار مورد استفاده قرار میگیرد؛ نقشه سایت با این برچسب شروع میشود و در انتهای مجله خبری سئو نقشه بسته میشود. در جدول زیر تگهایی که در نقشه سایت XML مورد استفاده قرار میگیرد را برایتان سرجمع کردیم. محتوای آرشیو شدۀ سایتتان به خوبی به صفحات فعال، لینک نشدهاند. در صفحه “Coverage” مهم است که هیچگونه خطایی نداشته باشید، در بخش Excluded هم آدرس هایی که بنا به هر دلیلی قابل ایندکس شدن نیستند گزارش می شود.
نقشه سایت چیست و چگونه موجب بهبود سئو میشود؟
حال فایل .htaccess را باز کنید و کد های زیر را در انتهای آن اضافه کنید. از برنامه نویس سایت بخواهید که یک اسکریپت سفارشی ایجاد نماید. تاکنون بیش از ۱۶۰۰۰۰ درخواست پشتیبانی را به خوبی و خوشی پاسخ دادهایم. اگر موقع کار با محصولات سوال یا مشکلی دارید، روی پشتیبانی ما حساب کنید.
نقشه سایت در وردپرس
وقتی بحث رنکینگ و رتبهبندی پیش میآید کیفیت کلی سایت یک فاکتور کلیدی است. پس باید صفحات باکیفیت خود را تعیین کنید و برخی صفحات را درجهی اولویت پایینتری قرار دهید. در این مقاله آموزشی سئو 13 راهکار برای بهینه سازی نقشه سایت آمده است. با انجام این راهکارها می توانید سئو سایت خود را بهبود دهید. وقتی نقشه سایت را برای اولین بار ثبت می کنید در وضعیت انتظار قرار می گیرد، پس از پردازش و بررسی های گوگل که احتمالا چند روزی طول خواهد کشید به وضعیت “Success” تغییر پیدا می کند. حالا می توانید با کلیک بر روی ردیف سایت مپ جزئیات بیشتری مشاهده کنید.
پس از آن شما قادر خواهید بود نحوه اولویت افزونه نسبت به پست ها را تعیین کنید. البته این افزونه به صورت پیش فرض از تعداد نظرات برای اولویت پست ها استفاده می کند. برای مثال یکی از این افزونه های بسیار کاربردی Google XML Sitemap است.
افزونه یوست سئو شامل ویژگی های متنوعی از جمله ایجاد و مدیریت نقشه سایت است. پس از نصب و فعال سازی این افزونه از منوی “سئو” گزینه “عمومی” را انتخاب کنید، در صفحه ای که باز می شود وارد تب “امکانات” شوید. روش های مختلفی برای ایجاد نقشه سایت وجود دارد، برخی پلتفرم ها اینکار را به صورت خودکار انجام می دهند، در برخی دیگر باید پلاگین مربوطه را نصب کنید. در هر صورت باید بدانید که نقشه سایت یک فایل ایستا و ثابت نیست و دائما در حال تغییر است، به همین دلیل بایستی از ابزارهایی که اینکار را به صورت خودکار انجام می دهند استفاده کنید. دقت داشته باشید که از قبل آدرس نقشه سایت را چک کرده و از در دسترس بودن آن اطمینان حاصل کنید. حال کار تمام است و گوگل از آدرس نقشه سایت شما آگاه شده است.
بنابراین وبمسترها میتوانند از این موارد در سایت مپ خود به راحتی استفاده کنند. وقتی صحبت از بودجه کرول میباشد اگر لینکهایی داشته باشید که قرار نیست ایندکس شوند و دارای تگ noindex هستند هیچ نیازی ندارید که آنها را در داخل نقشه سایت قرار دهید. این روش کاملا اختیاری است اما پیشنهاد می کنیم آنرا انجام دهید تا گوگل و سایر موتورهای جستجو سریعتر به نقشه سایت دسترسی پیدا کنند. مطابق تصویر زیر مطئمن شوید گزینه “نقشه های XML سایت” در وضعیت روشن باشد، پس از ذخیره تغییرات سایت مپ وب سایت تان ایجاد و آماده استفاده است. مسیر نقشه سایت را در فایل robots.txt قرار دهید، با اینکار موتور جستجو سریعتر آنرا پیدا می کند.
برای این کار، یک ویرایشگر متن مانند Windows Notepad یا Nano (Linux، MacOS) را باز کنید و دستوری که در بخش Sitemap Formats توضیح داده شد را دنبال کنید. Googlebot و سایر خزندههای وب با دنبال کردن لینک ها از یک صفحه به صفحه دیگر در وب میخزند. در نتیجه اگر هیچ سایت دیگری به صفحات شما پیوند داده نشود، ممکن است گوگل صفحات شما را کشف نکند. اگر صفحهای را در فایل Robots.txt بلاک کرده یا از تگ noindex برای یک صفحه استفاده میکنید، نمیخواهید آن صفحه در سایتمپ شما نشان داده شود. اما وقتی به کنسول جستجوی گوگل نگاه میکنید، میبینید که فقط ۲۰۰۰ صفحه ایندکس شده دارید.