همچنین اگر می خواهید با سایر بخش های سرچ کنسول و کاربرد آنها آشنا شوی، محتوا “معرفی سرچ کنسول گوگل ” را مطالعه کنید. پس بهتر است ابتدا سایتتان را به سرچ کنسول متصل کنید و پس از فعال سازی آن، از قسمت INDEX گزینه Sitemap را انتخاب کنید (در قسمت سمت چپ صفحه می توانید این گزینه ها را پیدا کنید). در مرحله بعدی، توضیحات بیشتری به شما نشان داده می شود که از طریق این قسمت می توانید صفحات را به صورت دستی هم به نقشه سایت خودتان اضافه کنید. البته بیشترین کاربرد این بخش زمانی است که شما بخواهید صفحات HTML را جدا از وردپرس به نقشه سایت خودتان اضافه کنید.
- البته این بیانیه در تضاد با گفته آقای Illyes در سال 2015 است.
- نقشه سایت یک فایل با فرمت XML است که در سایت قرار میگیرد.
- مثلا اگر شما 2000 تا صفحه داشتید و فقط 1500 تا از آن ها ایندکس شده بودند در هیچ قسمت از وبمستر شما آیتمی با عنوان “صفحات ایراد دار” نمی دیدید.
- همچنین موجب بهبود سئوی سایت میشود، خصوصا در سایتهای بزرگ و با تعداد صفحات زیاد، نیازمند یک سایت مپ هستید.
- در حال حاضر اکثر وبسایتهای مدرن و جدید از نقشه های سایت XML داینامیک استفاده می کنند.
- در وردپرس از نسخه 5.5 به بعد به صورت خودکار از همه صفحات سایت و همچنین پستهای سایت، نقشه سایت ایجاد میشود.
پس فایل شما بزرگتر است و یا URL های بیشتری دارید، باید لیست خود را به نقشههای سایتهای متعدد تقسیم کنید که در ادامه به این موضوع میپردازیم. شما میتوانید به صورت اختیاری یک فایل فهرست (فایلی که به لیستی از نقشههای سایت اشاره میکند) را ایجاد کنید. سپس مانند تصویر زیر گزینه نقشههای XML سایت را روی حالت روشن قرار دهید تا نقشه سایت برای شما فعال شود. همچنین برای دیدن نقشه سایت و کپی لینک آن روی مشاهده نقشه سایت کلیک کنید و در آخر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک نمایید.
آموزش گام به گام و رایگان وردپرس
توجه داشته باشید که در این فایل تمام صفحات قرار نمی گیرد بلکه دسته بندی های اصلی مطلب در آن قرار می گیرند. مفتخریم که تا کنون توانستیم تعداد زیادی کسب و کار را یاری کنیم تا بدون پرداخت هزینههای گزافی که در این وادی دریافت میشود ، کسب و کارهای خود را راه اندازی نمایند . برای موفقیت ، هرکس از جایی شروع مجله خبری سئو به کار میکند و گاهی از نقطه صفر شروع میکند. اما شما این شانس را دارید که تنها نباشید و چرخ را از نو نسازید. هستند و نیازی نیست نقشه را کدنویسی کنید یا ابزارهای دیگری استفاده نمایید. © ۱۴۰۱ تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به گروه دیجیتال نردبانمیباشد و هر گونه کپیبرداری پیگرد قانونی دارد.
چگونه نقشه سایت را در گوگل ثبت کنیم؟
میخواهید اهمیت یک یا چندی از صفحات سایت خود را نسبت به دیگر صفحه ها افزایش دهید. صفحاتی دارید که به دلیل به کار رفتن کد های ajax، flash و غیره در آن، به سختی توسط موتور های جستجو ایندکس میشوند. این صفحه در نقشه سایت هست اما به دلایلی قابل ایندکس نمی باشد. در غیر این صورت برای ثبت، URL سایت مپ خود را در بخش مربوطه وارد کنید.
یکی از موارد مهم بهینه سازی سایت، انتشار مقاله و پست در زمان بندی منظم است. به طور کلی گوگل سایت هایی که دائما مقالات مفیدی منتشر میکنند را دوست دارد و به آنها اعتبار بالایی میدهد. حال تصور کنید شما به صورت منظم در سایت خود به انتشار محتوا مشغول اید و انتظار دارید اعتبار گفته شده را از گوگل دریافت کنید. آدرس این صفحه در نقشه سایت وجود دارد اما زمانی که ربات های گوگل به آن مراجعه می کنند، هیچ محتوای ارزشمندی را در آن مشاهده نمی کنند. پس از این شما قادر خواهید بود که فرکانس و اولویت مطلب نقشه سایت خودتان را تنظیم کنید. در صورتی که این مقادیر را تغییر دهید، موتورهای جستجو آن را به عنوان نکته ای در نظر می گیرند که بر اساس معیارهایشان می توانند آن ها را دنبال کنند و یا نادیده بگیرند.
در صورت ارائه سایت مپ، Google میتواند در صورت لزوم اطلاعات اضافی را برای جستجو از نقشه سایت شما دریافت کند. راحتترین و سادهترین راه برای ساخت سایت مپ، استفاده از افزونه یواست است. افزونهای که میتوان از آن برای بهینهسازی صفحات نیز استفاده کرد.