“اگر صفحات سایت شما به درستی لینک داده شود، خزنده های وب (کراولر) ما می توانند بیشتر سایت شما را کشف کنند.” افزونه All in One SEO یکی از بهترین افزونه های سئو در وردپرس است. بیش از ۲ میلیون سایت مختلف در دنیا از این افزونه بهره میبرند. در اینجا ما میخواهیم سایت مپ XML بسازیم بنابراین گزینه Create XML Sitemap را انتخاب میکنیم.
- مخصوصا اگر سایت شما وردپرسی باشد و از افزونه سئو مناسب نظیر یوست سئو برای ایجاد آن استفاده کنید.
- برای آدرسهای متعدد در یک سایت، می توان از ابزارهایی همچون Find Broken Link و Find Broken Links, Redirects & Google Sitemap Generator Free Tool استفاده کرد.
- نقشه سایت XML با هدف براورده کردن نیازهای موتورهای جستجو ایجاد شده است.
- برای این منظور به بخش Additional Pages بروید و آن را فعال کنید.
- یکی از روش هایی که شما می توانید سرعت سایت خودتان را افزایش دهید، استفاده از سرور مجازی یا سرور اختصاصی است که بسته به نیاز خودتان و ورودی و ترافیک سایتتان می توانید یکی را انتخاب کنید.
تلاش برای فریب گوگل در زمان بروزرسانی وب سایت تاثیر مثبتی نداشته و حتی ممکن است که منجر به پنالتی گوگل شود. آقای جان مولر در توییتر خود اعلام نموده که گوگل از از تگ lastmod در فهم زمان تغییر محتوا استفاده می کند و از این طریق پایش صفحات را اولویت بندی می کند. البته این بیانیه در تضاد با گفته آقای Illyes در سال 2015 است. سایت moz بخش های مختلفی دارد که هر بخش خدمات کاربردی به شما ارائه می دهد.
نکات پیشرفته سایت مپ
سایت مپ XML به گوگل و دیگر موتورهای جست و جو میگوید که محتواهای سایت شما هر چند وقت یکبار به روز رسانی میشوند و اهمیت هر کدام چقدر است. سایت مپ های XML بیشتر شبیه یک فایل متنی هستند که لینک های مختلف سایت در آن ها قرار گرفته. با استفاده از این تگ ها میتواند انواع مختلف لینک و صفحات را برای ربات ها تعریف کرد. سایت مپ ها یا نقشه سایت های XML به شکلی ساخته میشوند که برای رباتها قابل خواندن باشند. در این فایل ها یک فهرست کامل از URL های سایت قرار گرفته است. و هنگامیکه URL ها را موردبررسی قرار میدهیم، مشاهده میکنیم که صفحاتی هستند که از ابتدا نیازی به ایندکسها وجود نداشت.
اگر نقشه سایت شما بسیار بزرگ است آنرا به سایت مپهای کوچکتر بشکنید
اما اگر فکر می کنید اینها برای بازدیدکنندگان انسان مفید هستند، یک نقشه سایت HTML احتمالاً صدمه ای به سئو سایت شما نمی زند. همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، با استفاده از افزونه یوست سئو میتوانید برای سایت خود سایت مپ بسازید. اما افزونه یوست سئو تنها افزونهای نیست که این کار را برای سایت شما انجام میدهد. در این قسمت میخواهیم به معرفی دیگر افزونه هایی بپردازیم که با کمک آن ها میتوانید برای سایت خود یک نقشه سایت XML درست کنید. سپس گزینه Add a new sitemap را انتخاب کنید تا بتوانید یک آدرس جدید برای نقشه سایت خود به گوگل معرفی کنید.
ببینیم که نقشه سایت چیست، چه مزایایی دارد و چگونه میتوان آن را تهیه کرد و در اختیار گوگل و دیگر موتورهای جست و جو قرار داد. برخی نقشههای سایت دارای اولویتبندی یا همان Priority هم هستند که تعیین میکند کدام صفحات مهمتر هستند. به طور مثال صفحهی اصلی سایت میتواند اولویت بالاتری نسبت به صفحه لاگین یا ورود به سایت داشته باشد. قبل از ثبت نقشه سایت بهتر است آن را تست کنید و با کلیک بر روی Test میتوانید ارورهایی که ممکن است باعث بروز مشکلاتی در ایندکس صفحات میشوند را پیدا و برطرف کنید.
چگونه نقشه سایتمان را به گوگل معرفی کنیم؟
به طورکلی نقشه سایت یا Sitemap یک نسخه نشانهگذاری شده از سایت شماست. سایت مپ یک فایل .xml است که شامل آدرس تمامی صفحات، میزان با اهمیت بودن آنها، لینکهای سایت و آخرین زمان بروزرسانی سایت است که برای معرفی سایت به موتورهای جستجو استفاده میشود. موتورهای جستجو از نقشه سایت XML استفاده میکنند تا ساختار سایت ها را یاد بگیرند. باید به خاطر داشته باشید که قرار دادن URL صفحات سایت در سایت مپ، حضور سایت در ایندکس های جستجو را تضمین میکند. برخی سایت ها به شما امکان میدهند که برای سایت خود یک سایت مپ ایجاد کنیم. شما میتوانید به این سایت ها رفته و با ورود آدرس سایت و سایر مشخصات خواسته شده برای سایت خود یک سایت مپ ایجاد کرده و آنرا دانلود و در آخر هم در سرور خود بار گذاری کنید.