نقشه سایت چیست ؟ چطور سایت مپ بسازیم سئولب
انتشار: تیر 28، 1403
بروزرسانی: 01 تیر 1404

نقشه سایت چیست ؟ چطور سایت مپ بسازیم سئولب

با این حال، آنها Feed نقشه سایت را که از پروتکل های RSS 2.0، Atom 1.0 و فایل های متنی ASCII استفاده می کنند را نیز می پذیرند. سایت مپ را می توان به شکل XML نیز مورد استفاده قرار داد یا در صورتی که حجم بالایی دارد با استفاده از ابزار Gzip، فشرده سازی کرد. در این موارد شما می توانید با استفاده از نقشه سایت، آدرس صفحات فاقد لینک را به موتورهای جستجو بدهید.

  • راه موفقیت نیز ابتدا در طراحی سایت و سپس بهینه سازی و سئوی آن است.
  • هنگامی که افزونه Yoast SEO را نصب کردید، آن را در نوار کناری سمت چپ جستجو کنید و روی نقشه سایت XML کلیک کنید.
  • Sitemap.xml/آدرس سایت، کافی است این آدرس را در سرچ کنسول معرفی کنید.
  • کافی است به تب های مختلف نرم افزار رفته و تغییرات مد نظر خود را انجام دهید، آنگاه تمامی کدهای فایل سایت مپ شما به طور خودکار تغییر می کنند.
  • نقشه سایت شامل “ابر داده(اطلاعات جامع و کامل)” – یا اطلاعات متنی در مورد هر صفحه و ساختار صفحات است.

اگر CMS شما به صورت پیش فرض این کار را نمی کند، معمولا افزونه هایی هستند که نقشه سایتتان را برایتان ایجاد می کنند. اما دقت داشته باشید که قبل از اینکه شما از نقشه سایت برای بهبود روند فعالیت خود استفاده کنید، باید مرتفع کردن مشکلات سئو را در اولویت قرار دهید. به زبان ساده تر، بهتر است به جای ایجاد یک نقشه سایت، استراتژی لینک سازی داخلی خود را تغییر دهید. آیا تاکنون فکر کرده اید که چگونه گوگل وب سایت ها را پیدا می کند و تصمیم می گیرد که چگونه سایتها را رتبه بندی کند؟ کلید اصلی Googlebot است – یک برنامه “خزنده” که دو کار اساسی را بر عهده دارد. Googlebot وب را مرور می کند و از صفحه ای به صفحه ای دیگر منتقل می شود.

Sitemap.xml/آدرس سایت، کافی است این آدرس را در سرچ کنسول معرفی کنید. در ادامه به شما خواهیم گفت که چطور از این آدرس استفاده کنید. همچنین اگر می خواهید با سایر بخش های سرچ کنسول و کاربرد آنها آشنا شوی، محتوا "معرفی سرچ کنسول گوگل " را مطالعه کنید.

بخصوص اگر ساختار پیچیده ای در سایت شما وجود دارد و یا تعداد صفحاتتان بسیار زیاد است حتما یک نقشه برای سایت ایجاد کنید. این اساسا با یک سایت مپ XML تفاوتی ندارد، اما برای کاربران. یا مثلا ممکن است تعداد صفحات سایت شما از نرخ خزش سایتتان بیشتر باشد. اگر از Yoast seo استفاده نمی کنید، افزونه های بسیار زیادی وجود دارند که می توانید برای ساخت Sitemap از آنها استفاده کنید. به گوگل در پیدا کردن تمام عکس هایی که داخل سایتتان هست کمک می کند.

چگونه برای سایت خود یک سایت مپ ایجاد کنیم؟

اگر صفحه ای را در فایل Robots.txt بلاک کرده یا از تگ noindex برای یک صفحه استفاده می کنید ، نمی خواهید آن صفحه در سایت مپ شما نشان داده شود. به نظر می رسد که این ۶ تا URL در نقشه سایت ما در حال دریافت پیام « Duplicate, submitted URL not selected as canonical» هستند. اگر جمله «Sitemap index processed successfully» را مشاهده می کنید، یعنی گوگل با موفقیت سایت مپ شما را کرال کرده است. و اگر همه چیز درست پیش رفته باشد، شما می توانید اطلاعات مربوط به نقشه را در این صفحه و در بخش « Submitted Sitemaps» مشاهده کنید. اسم نقشه سایت اهمیتی ندارد؛ اما باید حتما از پسوند XML استفاده شود. نام، ایمیل و وب سایت من را برای ارسال نظر در آینده در این مرورگر ذخیره کن.

ارتباط بیش از حد صفحات در سایت مپ ممنوع

همانطور که از نام نقشه سایت برمی آید، این فایل ها به ربات هایی نظیر GoogleBot اجازه می دهد تا به راحتی محتوای وبسایت شما را بخوانند و یا به اصطلاح درست تر ایندکس کنند. درباره سوالت، با توجه به این شرایط پیشنهاد من اینه که از دوتا نقشه سایت استفاده بکنی. برای وبلاگ سایتت همون sitemap افزونه یوست سئو رو به کار ببر. با کلیک بر روی مشاهده نقشه سایت، تمامی نقشه های سایتتان به صورت لیست نشان داده می شود. همانند فرمت نقشه سایت استاندارد، فایل ایندکس نیز شامل تگ های الزامی و اختیاری است. در یک فایل ایندکس معتبر نیز کدهای XML با تگ آغازین استاندارد شروع می شود.

نظر در “نقشه سایت چیست؟”

بروزرسانی خودکار نقشه سایت بهترین گزینه خواهد بود؛ اما برای سایت هایی با کمتر از 100 صفحه، بروزرسانی دستی نیز می تواند انجام شود. سایت مپ باعث خواهد شد تا زمان به روزرسانی داده های وب سایت به شما اطلاع داده شود . All in One SEO این امکان را به کاربران خود می دهد تا هر پست یا صفحه ای را از sitemap.xml سایت خود حذف و مخفی کنند. برای این منظور گزینه Advanced Settings را در سربرگ Sitemaps فعال کنید.